top of page
Fill It. Love It. Wrapid.
AFM-melding
Fill It. Love It. Wrapid.
Fill It. Love It. Wrapid.

NOG ALTIJD met 12,5% early investor-voordeel

Reeds gefund in de vorige ronde:
€563.250

Wrapid verkoopt nu:
​7,5% van het bedrijf,
voor €656.250

Aantal certificaten:
750 certificaten

Huidige prijs:
€875 per certificaat

tijdelijke prijs voor 'early investors'

Fill It. Love It. Wrapid.
Fill It. Love It. Wrapid.


Iedereen kent het probleem. Word nu mede-eigenaar van de oplossing

Via onze kwartaalnieuwsbrief zullen wij je op de hoogte houden van de relevante ontwikkelingen. En valt er tussendoor iets te melden of te vieren, dan hoor/lees je dat uiteraard ook als eerste! Verder zullen we jaarlijks een borrel voor alle aandeel- en certificaathouders organiseren. Hier lichten we de cijfers toe en vertellen wij je over de kansen die wij zien en hoe wij deze denken te gaan benutten. En natuurlijk luisteren we ook graag naar jouw inbreng!

Je kunt nu tijdelijk - via 'equity crowdfunding'  - mede-eigenaar worden van Wrapid B.V. Investeren in Wrapid levert meer op dan een vast jaarlijks rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! We hebben gekozen voor ‘equity crowdfunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder / certificaathouder, een echte ambassadeur van Wrapid wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap!

Je investeert O.A. in Wrapid omdat:

  • Wrapid innovatief is en een probleem oplost

  • het product modelrechtelijk geregistreerd is

  • chef Gary Loen met Wrapid samenwerkt

  • deelnemen vanaf 1 certificaat (nu: €875) kan

  • je geen geld uitleent maar eigenaar wordt

  • er een verwacht dividend van 5% per jaar is

  • je profiteert van de eventuele koersstijging

  • er tijdelijk 12,5% early investor-voordeel is

INVESTEER IN DE WRAP MET EEN BODEM

Logo Wrapid
Geel.jpeg
Wrapid is bekend van RTL7 en RTLZ
Fill it. Love It. Wrapid.

(W)rapid in beeld

Fill it. Love It. Wrapid.
Fill It. Love It. Wrapid.
Wrapid Naturel

DE WRAPIDS.

100% VEGAN.

Wij vinden wraps heerlijk! Maar hoe magisch de inhoud ook is, zo onhandig is en blijft het om een ouderwetse wrap te eten. Gelukkig is dat nu opgelost! Wrapid. De vertrouwde smaken, maar dan zonder concessies.

LEKKER NATUREL. WRAPID.

De afgelopen jaren is de vraag naar gezonde voeding enorm gestegen. Wrapid maakt ook groente-Wrapids voor jou, met 44% Spinazie, Bieten of Pompoen. Je vult deze net zo snel en eenvoudig als onze naturel-Wrapid.

Fill It. Love It. Wrapid.
Fill It. Love It. Wrapid.
Fill It. Love It. Wrapid.

DOEL EN 'USE OF FUNDS'

De kapitaalinjectie maakt het mogelijk om Wrapid landelijk uit te gaan rollen. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaalt de snelheid waarmee dit gebeurt. De eerste €500.000 wordt voornamelijk gebruikt voor de verdere invulling van het productieproces (machines) en marketing. Hiermee wordt de nodige frictie in de markt gecreëerd. Alles boven €500.000 geeft ons de financiële ruimte om Wrapid direct bij een breder publiek te introduceren: van reclame op bushokjes op de Dam tot je favoriete influencer die echt niet meer zonder Wrapid kan. In het pitch deck vind je een concretisering.

N.B. Bekijk desgewenst ook onze bedrijfswaardering (Equidam).

Investeer in Wrapid

Onze ‘STAK’ heeft 25% van de aandelen in Wrapid B.V. gecertificeerd. In de eerste investeringsronde, die eind 2021 / begin 2022 plaats heeft gevonden, zijn er 751 certificaten verkocht aan het publiek voor €750 per stuk (25% korting). In de huidige (tweede) ronde worden er 750 certificaten verkocht. Omdat er al meer zekerheid is voor investeerders, is de prijs inmiddels €875 (12,5% korting). De prijs/waarde zal na deze ronde €1.000 zijn (geen korting meer). Er wordt ingezet op een jaarlijks dividend van 5%. Daarnaast profiteer je van een eventueel indirect rendement (koersrendement) dat volgt uit de waardegroei van de (certificaten van) aandelen van Wrapid. De transacties lopen via ons veilige investerings- en administratiesysteem, dat draait op de techniek van het blockchain-systeem van Bondex. Vragen over de investering kunnen te allen tijde gesteld worden.

INVESTERINGSPROPOSITIE

Fill It. Love It. Wrapid.

N.B. Voor een goede beoordeling van de investeringspropositie, inclusief de risico’s, is het essentieel dat je ook kennis neemt van ons pitch deck en de overige investeringsdocumenten, zoals het AFM-informatiedocument.
Bij daadwerkelijke deelname verklaar je expliciet om kennis te hebben genomen hiervan.

bottom of page